Ποιοι είμαστε;

 Η φιλοσοφία μας 

Η TherapyLand είναι ένα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών που σχεδιάστηκε με πολλή αγάπη και μεράκι. Είναι μια «χώρα» που δημιουργήθηκε με σκοπό, όχι μόνο να δώσει δικαίωμα στα όνειρα, αλλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Πιστεύοντας ότι κάθε παιδί έχει την έμφυτη τάση να εξελίσσεται και να κινείται προς την ανεξαρτησία, την ωριμότητα και τη βελτίωση, στόχος μας είναι να το διευκολύνουμε μέσα από προγράμματα αγωγής και θεραπευτικής παρέμβασης.

Η TherapyLand είναι ένα ευχάριστο, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο, όπου το παιχνίδι οδηγεί στη μάθηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Οι αίθουσες μας είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να προάγουν το αίσθημα ζεστασιάς και ασφάλειας και να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών/εφήβων με εξατομικευμένο τρόπο.

Το παιχνίδι, σε κάθε μορφή του, αποτελεί το βασικότερο θεραπευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο για εμάς. Έτσι, κάθε συνεδρία είναι δομημένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να ενισχύει το κίνητρο και το ενδιαφέρον του παιδιού, για το οποίο αποστολή μας είναι να έρχεται και να φεύγει με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

Η διεπιστημονική μας ομάδα επιλέχθηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Λειτουργεί ως η καταλληλότερη βοήθεια και καθοδήγηση των παιδιών/εφήβων στη TherapyLand. Θεραπευτές με σπουδαία γνώση του αντικειμένου τους και κοινό χαρακτηριστικό τον επαγγελματισμό, την ευαισθησία, την αγάπη και τον σεβασμό προς το παιδί/έφηβο και την οικογένειά του, μετατρέπουν τη θεραπευτική διαδικασία σε ένα όμορφο και διασκεδαστικό ταξίδι. Από αυτό το ταξίδι, φυσικά, δεν γίνεται να λείπουν οι γονείς/κηδεμόνες, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, παρέχοντας ενημέρωση, υποστήριξη και εκπαίδευση.

img-fluid